Followers

Saturday, April 4, 2015

Roti berbunga keju

Harap anda dapat mengaplikasikan gambar2 ini menjadi hidangan anda dan keluarga anda. Rasanya sangat sedap! Selamat mencuba.
Aku gunakan inti karipap yang basicnya terdiri  dari daging cincang, kentang,lada hitam dan sedikit potongan daun sup.

Aku tak dapat nak link kan video asal video viral thread food ini. Dah puas cari tapi tak jumpa.....   .

2 comments:

  1. cantik dan pastinya sedap, nak cuba lah nanti makngah :) terima kasih shared.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama.. mmg sedap rasanya... cubalah.. :)

      Delete