Followers

Wednesday, February 11, 2015

Nak tisu paper..?

Projek mengait cover bekas tisu ni datang secara tiba2 sahaja.
Mungkin ada yang tak selera tengok toilet tisu atau tisu paper yang macam gini..
Ini adalah idea aku untuk menghabiskan segala saki baki benang bulu aku yang masih tinggal...
Jadilah bunga kembang yang berwarna warni macam gini...
Aku gunakan tisu ini untuk mengelap di bahagian ruang dapur, ruang tamu, bilik tidur dan segalanya terutama tumpahan dan kotoran di dapur tempat memasak. 
I



4 comments: