Followers

Friday, March 23, 2012

Manik ala crochet yarn!

Assalamualaikum...
Baru2 ini aku sangat teruja. Pertamakali  temui benda baru ni buat aku bersemangat. Aku jumpa ni kat Facebook album igne oyalarim EMINE. Jadi berfikirlah aku. Kat manalah agaknya aku nak abadikan hasil karya aku ni.... hehe...  akhirnya aku tepeklah bunga manik ni kat... mana lagi... kat jubah ler... boleh gak diarak ke hulu ke hilir...hahaha...

Jubah yang dah siap. Herot petot jugalah hasil kerja aku yang baru bermula ni...

Bunga manik yang aku dah ciplak. Terima kasih  tak terhingga yang dapat aku  luahkan pada depa2 ni semua sebab sudi nak share hasil2 seni dari negara timur tu. Benda2 ni semua betul2 buat aku crazy. Crazy like fool!

by google
Pada yang biasa mengait tentu teruja tengok gambar ni. Aku pun tak fasal2 letak aja gambar ni kat sini. Seronok punya fasal... 
by google

by google
Nasib lah Malaysia ni bukan negara beriklim sejuk. Kalau tak, tentu aku duk pulun dah nak belajar macamana cara nak kait benda alah ni semua..... 

2 comments:

  1. cantik tu makngah..nanti nak tiru jugakla..heheh

    ReplyDelete
  2. Sila2... mmg mngah nk tayang kt Ana pn sebab Ana kn suka manik gak..hehe... nnt mngah nak smbung pnjg2 nak lilit kt lengan baju kurunglah....

    ReplyDelete