Followers

Sunday, November 18, 2012

Manik bintang~Penyudah tepi kain tudung.

Salam..
Post lagi gambar pasal manik..
Kali ni terjumpa dengan jahitan manik bentuk bintang ni dengan secara tak sengaja kat you-tube.
Lansung Mr Google introduce kat aku ni, sebab rajin sangat kot aku duk klik2 kat video manik...

Yang ni pun sama. Susah juga nak ikut pada peringkat awal walau pun pada mulanya nampak kacang jer...!!

Inilah dia hasil lima bintang yang aku dapat. Bintang enam tak boleh dibuat main woohh.. Anak lelaki aku tu alergik sangat dengan logo berbintang pecah enam tuh!!!

Tuudiaa aihh... tak kisahlah. Asal ada siket kilau manik kecik2 kat hujung kain tudung pun jadilah! Bak kata Ustaz Azhar Idrus, orang puang ni kalo tak dak bunga sulam kat hujung lengan baju dia, dia tak reti nak angkat tangan taip komputer... he he he..

No comments:

Post a Comment