Followers

Tuesday, January 29, 2013

Kamal kadai (3)

Sulaman indian embroidery aku buat kali yang ke3.

Dimulakan  dari bahagian bawah jubah.
.
                   Agaknya kamal kadai yang telah dimelayukan. Ha ha. Memandai-mandai ja aku ni..

   Letih jugaklah aku nak menghabiskan benda alah ni. Tapi tak pa lah. Enjoy juga melayan stitching ni...
                                   Dan akhirnya.... Tediaa. Aku nya keseluruhan taman bunga-bungaan.... Tak pandai menggunakan camera, tertukar pula warna kainnya berbanding dengan yang kat atas nun yak..

2 comments:

  1. Salam kak..emmm terisi sudah masa lapang

    ReplyDelete
  2. Wsalam dik.. eloklah.. masa lapang yg sudah terisi buat kita hidup ni ada cita-cita

    ReplyDelete