Followers

Friday, January 27, 2012

Oya lace - Kembang berbunga dan sehelai hijaba

Assalamualaikum...

Entri ini aku nak pamerkan hasil sulaman  sulam renda yang sudah aku siapkan. Untuk tatapan aku di kemudian hari. Selalunya aku ni berminat pada sesuatu tu ikut musim. Tengah jenuh bermusim ni sakanlah aku menjahit sulam...:) Lamanya duduk  buat kerja menjahit ni sampai kadang2 tu badan pun naik kejung!


Punya la seronok letak gambar pun berulang!
Bunga sulam sudah siap. Minta tolong kat model ni bergaya sat...

Harap adalah sesapa yang berminat nak menyulam serupa aku nih....:)

6 comments:

  1. rajinnyaaa..
    aku rajin tengok ja.. haha..

    ReplyDelete
  2. tengok saja pun dah cukup... cukup untuk jadi pembakar semangat saya nak update blog ni....ngeh3....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    puan cantik sgt sulaman ni. saya terjumpa page ni waktu search pasal sulaman tatting lepas tgk dr blog cheq-sue. lepas ni insya Allah saya akan jenguk lg blog ni dan nak belajar sulaman ni. terima kasih

    ReplyDelete
  4. Waalaikumussalam nafizah
    terimakasih sebab sudi berkunjung ke sini..
    MNgah pun dapat ni dr blog cheq-sue. Sudi2kan lah kalau nak belajar tu. Sila datanglah lagi berapa kalipun.:)..Kalau ada apa2 soalan, mngah akan jawab setakat yang boleh jawab...

    ReplyDelete
  5. makngah cantik sgt sulaman tu..kaler pink gitu..hehe mesti cantok kalau sulam kat tudung halfmoon yg budak2 muda suka pakai sekarang ni..suka sgt ngn warna pink tu makngah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih....:) cantik mmg cantik, tp lani makngah pun lama dah tak buat sulam ni,lambat... nak mendapat sekuntum pun jenuh...

      Delete