Followers

Wednesday, April 13, 2011

My First Award!!

1. SIAPA BAGI AWARD?
Siapa la lagi, kalau bukan rakan baik aku tu, dia la yang jadi motivasi untuk aku update blog aku ni...
>Dari Dapur Mak long :aidahjune.blogspot.com

2. 7 PERKARA TENTANG SAYA
1. Ibu kepada 2 orang anak yang sudah makin dewasa. Seorang lelaki dan seorang perempuan.
2. Berusia lingkungan 50an.
3. Berblog untuk sukasuka. Hehe.
4. Selalu cuba untuk mengelakkan diri dari memberi ceramah atau tazkirah yang panjang2 pada anak2 sebab pada zaman milineium, anak2 dah ada google search.
5. Tackle anak2 dengan ungkapan yang singkat tapi bermakna. Hehehe...
6. Sangat simple rasanya dan kurang suka pada yang rambu ramba.
7. Selalu rasa bersalah sebab suka buat entri yang merapu2 dan maaflah pada sesiapa yang pernah membaca blog ini.

3. Yang no. 3 ni tak beres. Tapi ada beberapa blog yang saya baca dari awal sampai habis sebagai silent reader :-
{Siapalah aku disisi kalian... hihi}

1. Peluru2 dari langit ~En ammosham
2. Aku anak Pahang ~En Yassin
3. Catatan seorang askar ~dari cerita Jasni
4. Titik bukan noktah ~Sdr Hashim Zabidi
5. Hikayat Sinaganaga origami 111
6. Konotasi ~cikgu Firol
7. Unfiltered Madness ~En Luffy
8. Toqreemaow ~Tok Rimau
9. Sadusikedah `Muhammad86
10. Pipiyapong ~Firdaus Abdullah
...Ada lagilah beberapa blog lain yang tidak disebutkan di sini..

4 DROP A NOTE AND TELL THEM ABOUT IT. (NONE)
Yang ni pun tak beres juga. Blog baru nak bermula. Aku ni pemalu. Hik3... Kerana kau Eda ku sayang... ku buat lah n3 ini... hehe

2 comments: