Followers

Thursday, July 7, 2011

Burning soup

Sorry Eda,
Saya ciluk awak nyer photo. Saya tak ada gambar cantik macam ni. Saya letak awak punya gambar buat hiasan kat blog saya ni. Hehe.

Sapa-sapa yang nak cuba resepi istimewa ini bolehlah cuba.




2 comments:

  1. awak ni terrorlah timah..
    pandai letak gambar fb kat blog..
    aku suka tetiba nampak gambar aku kat sini..
    nak kena belajar jugaklah..hehe..

    aku punya gambar banyak takde.. sebab tukar pc..
    harap yang kat fb je.. tapi tak reti nak bawak ke blog.. huhu..

    ReplyDelete
  2. Gmbr kiri bwh kt fb tu ada tag, share,download, profile n delet.
    Pilih download > save file > OK > (Pilih mana tempat nak save)> con nk save kt 'komputer' > (file name) > Save (sbg 'bunga' ke 'soup' ke > ok

    Byk gmbr masak awk kt fb tu, nnt bolehlah awk sambg buat resepi kt blog plak

    ReplyDelete